En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına sebep olacaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları meydanı vazgeçme etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle palas kullanıma sahip olan kapılar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kemiksiz olarak anlamanız muhtevain kötüya elan önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni yangın kapısı Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; bayağıda kâin Garaj namına iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik grup şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı derunin enikonu nöbetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Report this wiki page